Hoe werkt het?

CAMBOX zorgt voor mijn pakje, in alle veiligheid

CAMBOX zorgt voor een veilige en autonome levering van uw pakjes (privépakjes of pakjes voor het bedrijf). Dankzij CAMBOX kunt u pakjes afhalen in de hal van het gebouw waar u woont of op het werk zelf, op elk moment van de dag.

 

Enkele begrippen uitgelegd

Leveringscode: met deze code kan de afleveraar uw pakje leveren. U maakt de leveringscode zelf aan en neemt hem op bij het leveringsadres wanneer u de bestelling plaatst. De code kan een eenmalige code zijn (voor één enkele levering) of een permanente (meervoudige) code, bijvoorbeeld in het geval waarin eenzelfde leverancier u regelmatig pakjes brengt. U beslist zelf.

 

Hoofdcode: met deze code kunt u uw pakje afhalen. Deze code is persoonlijk en vertrouwelijk. U krijgt deze code bij het inschrijven.

 

Cambox-naam: elk Cambox-punt heeft een naam, zeg maar een identiteitskaart. Deze naam moet u invoeren als u zich wilt koppelen aan een Cambox-punt. Vraag bij de Cambox-verantwoordelijk van uw bedrijf naar de naam en het paswoord.

 

Doorsturen: dankzij deze functie kunt u het pakje met behulp van het aanraakscherm van het Cambox-punt laten afleveren bij een andere Cambox-gebruiker. Voer eerst uw hoofdcode in en laat u vervolgens leiden door de instructies op het scherm.


Volg de verschillende stappen!

U schrijft zich in op MYCAMBOX.COM. Het kost u niets.
Op mycambox.com maakt u een CAMBOX-leveringscode aan voor uw volgende aankoop in een webwinkel.
U doet uw online aankopen en geeft bij het leveringsadres de CAMBOX-code in.
De afleveraar plaatst uw pakje in een CAMBOX.
De levering wordt gefilmd door de camera waarmee elke CAMBOX is uitgerust.
U ontvangt per e-mail een bericht van levering evenals een videofragment.
U gebruikt uw code om de CAMBOX te openen.
Bij uw pakje te kunnen.

Gedaan met alle beperkingen van leveringen!

Voordat CAMBOX bestond hadden we allemaal hetzelfde probleem met bestelling op het internet: hoe krijg je die spullen geleverd?

Een terechte vraag. Immers: om pakjes te ontvangen moet u zich op het juiste moment op de juiste plaats bevinden. Vaak is dat ondoenbaar. Niet-glijdende kantooruren, een volle agenda, onverwachts wegmoeten. Moeten wachten tot iemand komt leveren is vaak moeilijk, men kan niet weg of, erger, u moet naar een afhaalpunt dat reeds sluit nog voor u er kunt zijn!

 

Maak gebruik van een dienstverlening waar online consumenten al lang op zitten te wachten en schrijf u hier gratis in.

 

  • Gedaan met wachten in het postkantoor of in afhaalpunten!
  • Gedaan met vruchteloze pogingen om uw pakje te bezorgen!
  • Gedaan met onverwachte leveringen op het bedrijf!

  • Gedaan met pakjes die verdwijnen!

CAMBOX-punten daar waar u verblijft.

De CAMBOX-punten worden geïnstalleerd in uw bedrijf (ondernemingsraad) of in de hal van het gebouw waar u woont.

Dankzij de leveringscode die u op de site aanmaakt en die u opneemt in het leveringsadres kan de koerier uw pakje in een CAMBOX-punt afleveren zonder uw conciërge of de receptionist te moeten storen.