Wie zijn wij?

Cambox is een revolutionaire dienst om pakjes te ontvangen

 

CAMBOX is een intelligente afleverdienst voor pakjes: dankzij dit systeem kunt veilig en autonoom pakjes ontvangen voor privédoeleinden of voor het werk.  

 

 

Het systeem is simpel: u doet uw aankoop online en de leverancier komt uw pakje in een Cambox-punt afleveren. De levering wordt gefilmd en u krijgt een videofragment toegestuurd dat de levering van het pakje bevestigt. U hoeft nu alleen nog het pakje op te halen aan het Cambox-punt.

 

 

Dankzij Cambox vallen de beperkingen van de traditionele leveringen weg! U kunt zich hier gratis inschrijven en uw eigen rekening aanmaken.

 

 

Voor wie is Cambox bedoeld?

  • U zit in een ondernemingsraad en u wilt het comfort van de werknemers in het bedrijf graag verbeteren.

    .
  • U heeft een bedrijf met een netwerk van verkooppunten en u wenst uw logistiek voor al uw vestigingen te verbeteren.

 

  • U bent conciërge en u wilt het pakjesverkeer van de bewoners kunnen beheren zonder twisten en in alle veiligheid.

 

  • U heeft een online winkel en u wilt de laatste kilometer van de levering verbeteren en er zeker van zijn dat het pakje wordt geleverd zonder dat u terug hoeft te komen. Deze service garandeert u al bij de eerste levering 100 % klanttevredenheid. Gun uw klanten meer comfort bij hun online aankopen!

 

  • U bent zelfstandige en wilt tijd winnen bij de inontvangstname van materialen.

 

  • Of bent u vastgoedmakelaar? Integreer dan een gedeelde CAMBOX in uw aanbod. Dit zorgt voor meer comfort voor toekomstige huurders en eigenaars.